|
HOME / nieuws / Training Social Media voor jongerenprofessionals

Training Social Media voor jongerenprofessionals

1-9-2014
Click F1 organiseert samen met Rizoom BV diverse trainingen op het gebied van Social Media. Een van de trainingen is speciaal ontwikkeld voor professionals die jongeren als doelgroep hebben, zoals jongerenwerkers, docenten en begeleiders.

Waarom Social Media?

Twitter, Hyves, Facebook, MSN, LinkedIn, FlickR, YouTube, Spotify, Blogger, StumbleUpon, Reddit, MySpace, Yammer en ga zo maar door: social media zijn bij veel jongeren een onderdeel geworden van het dagelijks leven. Zo besteden 13- tot 16-jarigen ruim een uur per dag aan o.a. MSN en Hyves en is 90% van de jongeren tussen 17 en 25 jaar actief op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Hiermee lopen Nederlandse jongeren voorop in Europa.

Training
In deze praktische training ontwikkel je een visie op social media in jouw werk en maak je aan de hand van deze visie een concreet social media werkplan waarmee je meteen aan de slag kunt. Je leert verschillende methodieken waarmee je jouw doelgroep effectief kunt bereiken via social media en we gaan in op onderwerpen als privacy, veiligheid, engagement en online communicatie.

Informatie
Voor meer informatie en mogelijkheden voor uw organisatie, kunt u contact opnemen met Hendrik-Jan Trooster, hjtrooster@rizoombv.nl


|
blog comments powered by Disqus