|
HOME / Expertise / Wat wij doen...

Wat wij doen...

Click F1 is een ontwikkelaar en uitvoerder van interventies en educatieprogramma's en concepten. Wij ontwikkelen producten en concepten die bijdragen aan het verbeteren en versterken van competenties en talenten van kinderen en jongeren, waardoor onbenutte kansen worden benut. 

We geloven oprecht dat het sociaal domein versterkt en verbeterd moet en kan worden, willen we de slagingskansen van kinderen en jongeren in de maatschappij vergroten.

 Wij werken nauw samen met partners in het sociaal domein, zoals welzijn, onderwijs, en zorginstellingen, woningbouw coöperaties en cultuur, sport en media aanbieders,. Inzet bij die samenwerking is dat vanuit gedeelde analyse en aanpak er verder gewerkt kan worden aan het verduurzamen. Verduurzamen vindt plaats door  integratie en of inwisselen in het aanbod, werkwijze en/of curriculum. 


Zowel de doelgroep als de professionals en organisatie worden versterkt.

 De professionals in de verschillende domeinen worden ingetraind op onze programma's. Daar ontstaat de kans om tot versterking te komen.

In onze optiek kunnen kinderen en jongeren het beste bediend en bereikt worden door sport, media en cultuur. Elke discipline heeft programma's en concepten waarin altijd de nadruk gelegd wordt op een aantal belangrijke kerncompetenties:- Communicatief vaardig zijn

- Resultaatgerichtheid

- Verantwoordelijkheid nemen

- Teamgericht samenwerken 

- Omgaan met anderen (diversiteit)

- Plannen en organiseren