|
HOME / Over Clickf1 / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Click F1 ontwikkelt en implementeert educatieprogramma's en concepten voor sociaal maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijsinstellingen die zich met volle overtuiging inzetten voor het welzijn, de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen en jongeren.

Met Interventies rond communicatie en participatie door middel van media en  cultuur investeren wij direct en indirect in de toekomst van kinderen en jongeren. Dit zijn belangrijke dragers waarmee kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier dagelijks uitdrukken. Hiermee bereiken we een brede groep kinderen en jongeren en  inspireren wij hen om hun talenten leren te herkennen en te versterken. 

Wij ontwikkelen zowel nationale als Europese concepten waar het kind en de jongere altijd centraal staat. Dit doen wij op eigen initiatief, maar ook in opdracht van overheden, het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven. Voor ieder project zoeken wij de beste partners met specifieke kennis en directe verbindingen met de doelgroep.