|
HOME / Over Clickf1 / Click F1 en partners

Click F1 en partners

 

Michel Hobbij | Directie 

Adviseur Sport & Interventies | Vernieuwd Sociaal Domein I www.rizoombv.nl
linkedin.com/mhobbijAlice Erens | Directeur bestuurder

Projectregisseur | Educatie ontwikkelaar | 
linkedin.com/aliceerens

 

Jolanda Verdonk | Senior medewerker Back Office 

Administratie | Facturering | Inkoop|
linkedin.com/jolandaverdonkBente van Opbergen I redactie en trainingen

bentevanopbergen@gmail.com

 
Ik ben Bente, 21 jaar oud en ik woon in Utrecht.
Ik studeer aan de universiteit en daarnaast vind ik het leuk om te sporten, met vriendinnen dingen te doen en de stad in te gaan.
Werken bij Mediawise vind ik leuk om het contact met de jongeren en de verschillende taken die ik hier heb. Je zult mij ook vaak een training zien geven!


 
Click F1 Preffered Partners:

Defence for Children:
www.defenceforchildren.nl

Preffered partner I mede-eigenaar MediaWiSe

Defence for Children is een internationale organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen in Nederland en daarbuiten op basis van het VN-Kinderrechtenverdrag. Doel is om kinderrechten geïmplementeerd te krijgen en de naleving te monitoren door middel van individuele rechtshulp via de kinderrechtenhelpdesk, lobby, onderzoek, advisering, scholing en actie.

Maartje Berger I projectontwikkelaar MediaWiSe

Als juridisch adviseur jeugdrecht en kinderrechten werk ik met en voor kinderen die met politie en justitie in aanraking komen en in (gesloten) instellingen verblijven. Samen met Click F1 versterken we via het project Mediawise jongeren die in instellingen wonen door te zorgen dat zij de 21st century skills hebben die zij nodig hebben om zelfstandig verder te kunnen inde maatschappij.

Veronique Aicha Achoui I partner mede-eigenaar Real Life

Founder & Project-coordinator CHAINS
www.chainsinternational.com


Ed Santman I partner mede-eigenaar Real Life

Projectontwikkelaar Changes&Chanses
www.changeschances.com

RealLife is een innovatief project waarin serious gaming en virtual reality worden gebruikt om 21ste eeuwse vaardigheden te verbeteren van mensen aan de rand van de samenleving en mensen in detentie. Real Life is van 2016-2018 ontwikkelt i.s.m. 5 Europese landen.

 


Aorta

Preffered partner I mede-eigenaar Straatbeelden
www.aorta.nu


Aorta is uitgegroeid tot het platform voor professionals en liefhebbers op het gebied van de gebouwde omgeving in de regio Utrecht. Met debatten, lezingen, workshops, excursies, (ontwerpend) onderzoek, films en presentaties wil Aorta de ruimtelijke ontwikkelingen en tendensen op het vlak van architectuur en stedenbouw bediscussiëren, inspireren en aanjagen. Aorta verzorgt ook architectuurrondleidingen en educatieve programma’s. De stad Utrecht en de regio zijn een onuitputtelijke voedingsbron van casussen en thema’s.


Eveline Paalvast – directeur/bestuurder