|
HOME / nieuws
Nieuws

Sport-it succesvol in Delft en Enschede

25-1-2017 Hoe bereik je als gemeente kinderen en jeugd in achterstandswijken? Hoe kun je hen die in relatieve armoede leven, via sport motiveren en enthousiasmeren? In Delft en Enschede hebben ze ervaring met de inzet van Sport-it in de Wijk en Scoren met Gezondheid. Lees meer >
Deel: 

Dit is het studententeam van de UvA, Informatics Institute

27-9-2016 De studenten gaan tot en met januari onderzoek voor ons doen en een interaction design ontwerpen voor twee games in detentie. 
Lees meer >
Deel: 

De Clifford studio's, opgezet door Click F1 en B-Challenged

27-9-2016 Per juli 2016 is de Cliffordstudio (inclusief personeel, programmering en lopende subsidies) overgenomen door Click F1 en B-Challenged . St Muzenis is omgezet naar St Cliffordstudio. De Cliffordstudio bevindt zich in Amsterdam, Cliffordstraat 38.Lees meer >
Deel: 

Leerlijn Sociaal Ondernemen bij CMV Hoge School van Amsterdam

11-7-2016 Rizoom trainer en adviseur Hendrik-Jan Trooster en directeur bestuurder Click F1 bouwt bij de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV) van de Hoge School van Amsterdam samen met studenten en docenten aan de leerlijn Sociaal Ondernemen. Het ontwerp van het tweede jaar is klaar. 
Lees meer >
Deel: 

Vacature voorzitter Raad van Toezicht

1-6-2016 Click F1 zet zich in voor de versterking van jeugd en jongeren van 4 t/m 24 jaar met kansen en problemen in steden, dorpen, wijken en buurten. Wij ontwikkelen cultureel maatschappelijke concepten, begeleiden de implementatie, trainen, adviseren en investeren direct of indirect in de toekomst van jeugd en jongeren. 
Lees meer >
Deel: