|
HOME / Aanbod / Rizoom BV

Rizoom BV

Rizoom BV is een zusteronderneming van Click F1 en ondersteunt, adviseert en traint organisaties en instellingen die zich inzetten voor het welzijn, ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Bij Rizoom BV halen we op onconventionele wijze het beste uit organisaties door advies en training te bieden op het gebied va persoonlijke effectiviteit, (digitale) communicatie en interim- en projectmanagement.

Click F1 heeft door de jaren heen een stevige en betrouwbare reputatie opgebouwd. Dat heeft ons in staat gesteld om een aantal producten en diensten te ontwikkelen op basis van ervaringen uit de praktijk. Wij signaleren niet alleen nieuwe trends en ontwikkelingen, maar integreren deze zo snel en zo goed mogelijk in onze werkwijze en aanbod. Deze doorlopende wisselwerking met de praktijk is de motor waarop Rizoom BV draait en biedt een continue stroom aan praktijkgerelateerde kennis, zienswijzen en feedback.

Bezoek www.rizoombv.nl voor meer informatie.
Aanbod

Lijn 7

Dochterorganisatie RIZOOM BV heeft een spannende move gemaakt. In samenwerking met het Franklin Covey Institiuut hebben we een bus aangekocht waarin we Lijn7 wordt uitgevoerd.